DBSC contactgegevens

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 53 16 61 78

Articles

Publicaties - Blote Bits

Blote Bits, De naakte Waarheid over E-Business

William Smit & Wieger de Bruin m.m.v. Steef Klop & Peter Korsten
ISBN 90-5501-797-3, Uitgeverij BZZTOH, 2001

Is E-business alleen iets voor multinationals en avonturiers of moet elke ondernemende organisatie zich ermee bezighouden?

Wieger de Bruin en William Smit maken in deze handleiding tot E-business op inzichtelijke en overtuigende wijze duidelijk dat vrijwel alle organisaties (met name in de bsuiness-to-business markt, maar ook in de business-to-consumermarkt) niet langer de bedreigingen op E-businessgebied kunnen negeren. Maar, belangrijker nog, evenmin moeten de buitengewone kansen ervan over het hoofd worden gezien.

Blote Bits schetst op nietsverhullende wijze de waarheid over de mogelijkheden van E-business. De auteurs bieden een praktische handleiding voor de manier waarop ondernemers E-business in hun specifieke situatie kunnen toepassen. Op eenvoudige en toegankelijke wijze krijgt de beginnende ‘E-ntrepreneur’ vele vaktermen uitgelegd; daarnaast wordt er een raamwerk gegeven ten behoeve van een goede E-visie- en strategiebepaling.

Dit vlot geschreven boek bevat tal van aansprekende voorbeelden die rechtstreeks afkomstig zijn uit de ruime praktijkervaring van de auteurs als organisatie-adviseurs bij de Strategie-Adviesgroep Nationaal Bedrijfsleven van PricewaterhouseCoopers.

 

 

... THE BUSINESS ACCELERATORS ...
Market Survey | Strategic Planning | Business Modeling | Strategy Execution