DBSC contactgegevens

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 53 16 61 78

email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 51 29 19 54

Ventures - Introductie

Samen op zakelijk avontuur

DBSC Ventures investeert voor eigen rekening en risico hoogwaardige denk- en daadkracht in bedrijven en situaties die (tijdelijk) extra ondernemingskracht kunnen gebruiken. Wij verbinden ons daarbij gedurende langere termijn aan het succes hiervan. Indien gewenst vervullen we ook bestuurlijke en/of operationele rollen. Als tijdsinvesteerder verwachten we een passende beloningsregeling, in de vorm van winstdeling, opties of aandelen.

In onze praktijk komen wij regelmatig in contact met bedrijven die op een kruispunt staan. Langs diverse routes liggen kansen voor het oprapen. Het probleem is alleen dat de capaciteit ontbreekt, de agenda’s van het management team al bomvol staan en het budget ook vaak een probleem vormt. Toch moet er (snel) iets gebeuren, maar hoe?

De traditionele aanpak van een adviesbureau biedt in dit soort gevallen geen oplossing. De ‘cost’ gaat immers voor de ‘baet’ uit en dan nog blijft het de vraag of het advies in de praktijk gaat werken als u onvoldoende managementcapaciteit hebt om het uit te gaan voeren. In toenemende mate komen we bedrijven tegen die behoefte hebben aan een expert die mee onderneemt en bereid is om voor eigen rekening en risico tijd te investeren. Vanuit DBSC Ventures investeren we hoogwaardige capaciteit in organisaties en business cases die naar ons gevoel voldoende perspectief hebben. Met andere woorden, we leveren denk- en daadkracht aan bedrijven die behoefte hebben aan concrete ondersteuning. Hiertoe hebben wij een team van ervaren managers met uiteenlopende expertisegebieden aan ons verbonden.

We zijn bereid om voor langere tijd aan een organisatie verbonden te zijn en vervullen indien gewenst ook bestuurlijke en/of operationele rollen. Het betreft nadrukkelijk geen detachering of interim management. Onze insteek is een langdurige samenwerking, om de ondernemer te helpen diens uitdagingen te realiseren. Uw voordeel: u haalt professionele capaciteit in huis en kunt tevens gebruik maken van ons uitgebreide relatienetwerk.

Zoals iedere risico-investeerder verwachten we een passende beloningsregeling, in de vorm van bijvoorbeeld aandelen, opties of winstdeling.

 

 

... THE BUSINESS ACCELERATORS ...
Market Survey | Strategic Planning | Business Modeling | Strategy Execution