DBSC contactgegevens

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 53 16 61 78

email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 51 29 19 54

Onze Partners

                                                                                                                           
 
ir. William W.M. Smit MMC (Uithoorn 1956)     CV William
 
William Smit heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de TU Eindhoven. Na zijn studie heeft hij bij Esso in Parijs gewerkt als Operational Auditor. Van 1983 tot en met 2004 is hij verbonden geweest aan de Management Consultancy divisie van PwC en haar rechtsvoorgangers/opvolgers, laatstelijk in de rol van Director van de Strategie-Adviesgroep Nationaal Bedrijfsleven. Vervolgens is hij van 2004 tot en met 2011 Partner geweest van DSBC, in 2012 en 2013 Partner van PwC Advisory en per 1 februari 2014 weer als Partner aan DBSC verbonden.
 
William houdt van het oplossen van complexe vraagstukken door het interviewen van directe betrokkenen, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij hanteert bij voorkeur de internationale context als vertrekpunt voor een project. Een van zijn persoonlijke drijfveren is het verbeteren van het perspectief van de Nederlandse maakindustrie als één van de pijlers onder het succes van de BV Nederland.
 
 
 
 
ir. Wieger H. de Bruin MMC (Sneek 1963)     CV Wieger
 
Wieger de Bruin heeft Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de TU Twente. Tijdens en na zijn studie is hij wetenschappelijk medewerker geweest bij TNO Delft. Van 1990 tot en met 2004 was hij verbonden aan de Management Consultancy divisie van PwC en haar rechtsvoorgangers/opvolgers, laatstelijk in de rol van Director van de Strategie-Adviesgroep Nationaal Bedrijfsleven. Vervolgens is hij van 2004 tot en met 2011 Partner geweest van DSBC, in 2012 en 2013 Partner van PwC Advisory en per 1 februari 2014 weer als Partner aan DBSC verbonden.
 
Wieger houdt van “schaatsen tussen inhoud en proces”, het samen uitzoeken wat er echt aan de hand is en op welke wijze daar adequaat op gereageerd dient te worden binnen de externe en interne context, resulterend in commitment en daadkracht bij directie en sleutelfunctionarissen. Daarnaast heeft hij een track record in het assisteren in conflictsituaties, als zowel neutrale observator als actieve bemiddelaar.

  

... THE BUSINESS ACCELERATORS ...
Market Survey | Strategic Planning | Business Modeling | Strategy Execution