DBSC contactgegevens

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 53 16 61 78

email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone06 - 51 29 19 54

Onze Feiten

Ondernemend vakmanschap gestoeld op gedegen kennis & ervaring

Wij zijn een onafhankelijk en ambitieus strategie- en organisatieadviesbureau met een tiental gedreven en ervaren senior adviseurs. Ons bureau vormt de zelfstandige voortzetting van een adviesgroep die al bijna 20 jaar succesvol in de Nederlandse markt opereert.

Onze partners William Smit & Wieger de Bruin waren reeds beiden director van de Strategie-Adviesgroep Nationaal Bedrijfsleven bij de Management Consultants van achtereenvolgens Coopers & Lybrand, PwC (PricewaterhouseCoopers) & IBM en hebben van 2004 tot en met 2011 als compagnons leiding gegeven aan DBSC.

Vervolgens zijn William en Wieger beiden partner geweest van PwC Advisory in 2012 en 2013. Dit in het kader van een groot intern veranderingstraject gericht op het niet-beursgenoteerde marktsegment. In goed overleg met PwC hebben zij hun partnerschap beëindigd per 1 februari 2014 en geven zij vanaf die datum als compagnons weer leiding aan DBSC. Dit biedt hen meer ruimte om zelf volop te acteren op de eigen opdrachten en daar ligt uiteindelijk hun voorliefde voor het vak van Management Consultant.

Wij opereren vanuit een tweetal formules: DBSC Consulting & DBSC Ventures.

DBSC Consulting adviseert ondernemende organisaties inzake strategische, financiële en (top)structuurvraagstukken. Onze adviseurs hebben een 'proven trackrecord' inzake het uitvoeren van quick scans, marktonderzoeken, doorlichtingen en het opstellen van businesscases, alsmede het voorbereiden en begeleiden van fusie-, alliantie- en overname-trajecten. Wij werken bij voorkeur intensief samen met u en uw organisatie. Wij staan voor korte, overzichtelijke trajecten met expertmatige inbreng en concrete resultaten.

DBSC Ventures investeert geheel voor eigen rekening en risico hoogwaardige denk- en daadkracht met ervaring en expertise, in bedrijven en situaties die (tijdelijk) extra ondernemingskracht kunnen gebruiken. Wij verbinden ons daarbij gedurende langere termijn aan het succes van deze organisaties. Indien gewenst vervullen we ook bestuurlijke en/of operationele rollen. Als investeerder van hoogwaardige mens- en daadkracht verwachten we een passende beloningsregeling, in de vorm van winstdeling, opties of aandelen.

We beschikken over een schat aan ervaring in een groot aantal sectoren, vooral op het gebied van business-to-business. Wij hebben veel ervaring in de High Tech & Metalektro branches (toeleveranciers, producenten en installateurs), Automotive en Zakelijke Dienstverlening. Daarnaast hebben we ervaring en voelen we ons thuis in vrijwel elke zakelijke markt, letterlijk van Accu-recycling tot en met de Zorg-sector.

 

 

... THE BUSINESS ACCELERATORS ...
Market Survey | Strategic Planning | Business Modeling | Strategy Execution